Välkommen till Kvalitetskontroll!

Hej alla nyfikna därute!
 
Vad är Kvalitetskontroll kanske ni undrar? Jo, det ska jag förklara.
 
Det hela började att jag fick problem. Till exempel såhär:
 
Jag skulle köpa en ny glass, men ville inte bli besviken och komma hem med en halvliters bunke äcklig dyr glass.
Då sökte jag på google efter en hemsida som hade testat glassar och betygsatt dem. Utan resultat.
 
Skulle gå på ett mysigt café med några vänner, sökte efter något bra. Men så blev man ändå besviken.
 
Jag skulle beställa proteinpulver, men det fanns så otroligt många smaker. Jag ville ju inte köpa 2 kg protein som smakade äckligt. Jag googlade, men det kommer bara upp enstaka fakta som "jag gillar den här smaken!".
 
Jag saknade en ultimat sida, en testbank som testade grejer, rescencerade och satte betyg. Så att man slipper gå den hårda (och dyra!) vägen genom att testa själv. Ibland blir det bra, ibland inte.
 
En seriös och oberoende sida som inte rekommenderar något om det inte är bra. För att det ska funka behövs det någon med erfarenhet, som har lite att jämföra med.
 
Jag var helt enkelt tvungen att ta saken i egna händer! Jag älskar att testa nya saker, kör inte på några säkra kort och beställer samma sak två gånger. Jag har ätit alla Ben&Jerry's-glassorter som finns i Sverige och några till. Jag har ätit sniglar i Frankrike, surfat i Jersey, ätit på michelinkrogar i New York, åkt skidor i både Alperna och Sälen.
 
Jag har testat otaligt många olika brödsorter, choklad, sötsaker och nötter. 
Kvarg och korv. Flingor och foundations. Ostkaka och ostron. Mousse och makrill.
 
You name it.
 
Och mer ska det bli!
 
Nu behöver du aldrig göra några fler felköp, jag gör dem åt dig.

Kvalitetskontroll testar allt från skidbackar & solparadis till glassar & proteinpulver. Jag recenserar & betygssätter så att du kan kvalitetshandla och bara nöja dig med det bästa utan att gå den hårda vägen.

Äntligen finns det en hemsida som testar alla möjliga produkter så att du bara genom några enkla klick kan få info om något du tänkt köpa och nya tips för ett roligare liv, ett kvalitetsliv!
 
Välkomna!
 
 
 
Varma kramar från mig, testaren herself, Isabelle!
 
 
 
Trackback
RSS 2.0