Pågen SkördeLycka med tranbär och fullkorn


Fakta:
Surdegsbröd Pågen SkördeLycka med tranbär och fullkorn
Smak:Små tranbär och solrosfröbitar i brödet vilket är kul och ger lite tuggmotstånd och smak. Brödet är luftigt men samtidigt lite kompakt, ganska saftigt och smakar rätt mycket jäst. Surdegen känner man inte så mycket, man känner en lite nötig smak men jag tror att det mest kommer från solrosfröna.
Utseende: Har massa mannagryn på toppen vilket smular av sig onödigt mycket. Man ser tranbär- och solrosfröbitar i brödet.
Design: Lite för plottrig
Tips: God att rosta! Blir 10 gånger godare än orostat. Med smör och ost som smälter lite... Mums!
Slutsats: Inget bröd jag alltid vill ha hemma, men det är ett helt okej frukostbröd som faktiskt är riktigt gott rostat! Smular alldeles för mycket också, hela köket blir fullat av mannagryn.
Betyg: 6/10
Opinions
Trackback