Lindt Caramel Brownie

 
 
 
 
 
Först ut i Lindt's Hello my name is...-serie som jag testat tillsammans med Bruno the best är smaken Caramel brownie!
 
Mjölkchoklad med kola & browniefyllning samt kakbitar.
 
Konsistens: Mjölkchokladen är inte så knaprig utan tänderna går rätt igenom och möts av en fast men ändå ganska rinning kolasås och träffar sedan en mjuk, lagom kladdig brownie. Det är faktiskt en otroligt härlig konsistens, med allt det mjuka och kladdiga men ändå fasta tillsammans med små bitar "kakor", och då menar jag väldigt små smulor.
 
Doft: Luktar sött och gott chokladigt, med en lätt kolaton.
 
Smak: "Kakbitarna" som smakar lite nötigt. Det hela har lite av en nougat-ton. Kolasåsen påminner väldigt mycket om Plopp eller liknande, och brownien är lagom söt men jag hade önskat en kraftigare choklad/kakaosmak på den. Mjölkchokalden är god, men jag tror att just denna chokladkaka hade vunnit på att ha ett krispigare, bittrare yttre i mörk choklad för att bryta av allt det söta och mjuka.
 
Slutsats: Det blir lätt för mycket, detta är ingenting man känner att man vill ha en liten bit av till kaffet direkt, det är too much helt enkelt. Kletigt och gottigt men inte direkt någon njutar-choklad som smälter i munnen. Passar om du verkligen vill ha något sött och kladdigt och frossa!
 
 Betyg: 6/10
 
 

Opinions

Any comments?:

Namn:
Remember you?

Mail: (not published)

Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0