QuestBar Chocolate chip cookie dough

Denna fick jag som resesnacks tillsammans med en underbart god tekaka med mycket smör (Bregott normalsaltat är utan konkurrens det bästa smöret!) och västerbottensost som lite färdkost hem från min babe i Mora!
 
Dagarna jag var där har varit så himla kul och nu har jag massa saker att blogga om och betygsätta, det var en riktigt matfest alltså! Det godaste var dock saker vi gjort själva som man tyvärr inte kan rescensera, vad sägs om kokossirap och Brunos perfeka kokospannkakor?!
 
QuestBar Chocolate chip cookie dough:
Jag var väldigt skeptisk i början, gillar ju som sagt inte sötningsmedel och den hade en ganska obehaglig konsistens, men efter ett tag vänjer man sig och den blir godare och godare!
 
Doft: Luktar inte så mycket, lite speciellt, men ganska sött, gott men något "proteinigt".
 
Ingredienser: Protein Blend (Whey Protein Isolate, Milk Protein Isolate), Isomalto-Oligosaccharides (Prebiotic Fiber), Almonds, Water, Unsweetened Chocolate, Cocoa Butter, Erythritol. Contains Less than 2% of the following: Sea Salt, Stevia, Natural Flavorings, Sucralose.
 
Smak: I början är det inte så gott, det fastnar på tänderna och känns jättekonstigt och smakar bara proteinpulver blandat med vatten. Men sedan känner man mandeln och chokladchunksen som smakar naturligt och gott och den är inte för söt. En väldigt speciell smak som sagt men den blir faktiskt god efter ett tag! En perfekt nypa salt också som tillför väldigt mycket till smaken.
 
Konsistens: I början har den en ganska sandig, kornig och seg lite klibbig konsistens men efter ett tag vänjer man sig. Chunks av sockerfri choklad som är väldigt smulig men ganska god. Den sega, tuggiga konsistensen är ganka tillfredsställande när man vant dig.
 
Slutsats: Ovanligt god och inte för söt för att vara en relativt nyttig proteinbar. Bra innehåll (förutom lite obehagliga grejer som sukralos med tveksamma biverkningar) och ett helt klart bättre alternativ till godis eller mellanmål för dig som tränar och behöver lite extra protein!
 
Betyg: 6.9/10
 
 
Tips!
Ett hett tips är att värma den, verkar konsigt men då blir den seg och god som en nybakad kladdkaka!
 
Tack Matilda för gåvan och tipset!

Opinions
Postat av: Matilda

Det har varit så roligt att ha dej här! Inte ofta man äter så mycket gott som vi gjort den här helgen haha, blir svårt att toppa! :* <3

Svar: eller hur! saknar dig redan din härliga underbara männsika!!!!!! :*
kvalitetskontroll.blogg.se

2014-06-22 @ 17:24:41

Any comments?:

Namn:
Remember you?

Mail: (not published)

Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0